پژوهش ارزیابی عملکرد بیمارستان خیریه امام هادی (ع) براساس مدل کارت امتیازی متوازن (BSC)
پژوهش ارزیابی عملکرد بیمارستان خیریه امام هادی (ع) براساس مدل کارت امتیازی متوازن (BSC)

پژوهشی با عنوان ارزیابی عملکرد بیمارستان خیریه امام هادی (ع) براساس مدل کارت امتیازی متوازن (BSC)

چکیده:

مقدمه: ارزیابی عملکرد فعالیتی است که با شکل گیری زندگی گروهی بشر گره خورده است.ارزيابي عملکرد فرايندي است که به سنجش و اندازه گيري، ارزش گذاري و قضاوت درباره عملکرد طي دوره اي معين مي پردازد. با توجه به اهمیت ارزیابی عملکرد این پژوهش با هدف ارزیابی عملکرد بیمارستان خیریه امام هادی براساس کارت ارزیابی متوازن صورت پذیرفته است.


روش: این مطالعه از حیث هدف یک پژوهش کاربردی و توصیفی-پیمایشی است که بر روی کارکنان و بیماران بیمارستان امام هادی (ع) صورت گرفته است، داده ها بوسیله چهار پرسشنامه محقق ساخته جمع آوری گردیده است که روایی محتوایی آن توسط صاحبنظران و پایایی آن نیز به ترتیب پرسشنامه منظر مالی، فرایندهای داخلی، رشد و یادگیری و مشتری 82/0 ، 78/0 ، 84/0 ، 93/0 بدست آمد.


یافته ها:میانگین نظرات در منظر فرایند داخلی از پرسشنامه های گرداوری شده 70 درصد ، در منظر رشد و یادگیری از پرسشنامه های گردآوری شده 57 درصد ، در منظر مالی از پرسشنامه های گردآوری شده 57 درصد و در منظر رضایت مندی از پرسشنامه های گرداوری شده 97 درصد را نشان داد که میانگین کلیه مناظر بالاتر از 50 درصد می باشد لذا عملکرد بیمارستان خیریه امام هادی در چهار منظر مالی، مشتری، فرایندهای داخلی و رشد و یادگیری بالاتر از سطح متوسط است.


نتیجه گیری:

نتایج نشان داد که عملکرد بیمارستان خیریه امام هادی (ع) در چهار منظر ذکر شده بالاتر از حد متوسط می باشد و بیمارستان بایستی سعی در حفظ سطح رضایتمندی بیماران نموده و در ارتقاء منظر فرایندهای داخلی تمهیداتی اندیشیده و بایستی مناظر مالی و رشد و یادگیری مورد توجه بیشتری قرار گیرد.




فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

file_1513621618_2388_1533_1432.zip0.00 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 120,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت

وبلاگ استت

| وبلاگ